Om mig

Foredragsholder, forfatter og konsulent – derudover arbejder jeg på et aflastningssted for autistiske børn. Jeg er en sent diagnosticeret autist+ og er omsider, efter mange år, kommet på den rette “hylde”. Min unikke baggrund med en blanding af diagnoser og en stærkt analytisk hjerne gør at jeg kan give et anderledes perspektiv på livet som autist.

Min arbejdserfaring er varieret og favner flere lande, jeg har arbejdet og boet i Grønland, Tanzania og Danmark samt arbejdet med det internationale havmiljø og fredning af havområder. Jeg startede min karierre i Netto men har arbejdet på plejehjem, på Zoologisk Museum, som underviser i gymnasiet, som embedsmand, forsker og konsulent. Jeg er uddannet biolog og geograf, har en Post Grad Certificate in Law of The Sea fra University of London og en Ph.D i havbiologi.

Jeg er mor til fire og jeg har de oficielle diagnoser asperger og tourettes syndrom. Derudover har jeg ADD samt en PDA profil på min autisme. Det giver mig et stærkt personligt drive og et behov for livslang læring.

Âû

Guld (på latin aurum) er grundstof nummer 79 i det periodiske system. Det kemiske symbol for guld er Au. Aymbolet Âû er efterhånden almindeligt anerkendt i den autistiske verden som et symbol for autisme og en form for identitet i det autistiske samfund.

Mit logo er det alkymistiske symbol for guld og/eller solen. Læs mere om alkymien her.

Jeg har mere end 18 års erfaring i at skrive artikler og formidle komplicerede emner på en forståelig måde. Jeg insisterer på et højt fagligt niveau og kan derfor slet ikke lade være med at følge med i den nyeste forskning inden for autismeområdet.