Stille demonstration

Stille demonstration

september 26, 2019 Uncategorized Værdig psykiatri 0

Tirsdag den 1. oktober kl. 10 mødes græsrødderne fra #VærdigPsykiatriForAlle ved Hovedbanegården i København til en såkaldt “Stille Demonstration”.

Ruten går igennem København mod Christiansborg, hvor bannere er velkomne for at minde politikerne om, at psykiatrien stadig skal på dagsordnen. Formålet er “Vi vil holde dem fast på alle de gyldne løfter, der blev givet forud for valget – og efter vores første demonstration på Christiansborg Slotsplads den 1. juni.”

Den stille demonstration bliver fulgt op den 22. oktober, hvor foreningens stifter, overlæge, psykiater Mikkel Rasmussen og andre fra styregruppen har foretræde for Folketingets Formand, Henrik Dam Kristensen, som får overrakt bogen med vores ønsker til en værdig psykiatri.

Flere oplysninger også om hvordan man køber t-shirts kan findes her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *