Bogprojekt – Veje til en Værdig Psykiatri For Alle

Bogprojekt – Veje til en Værdig Psykiatri For Alle

september 14, 2019 Værdig psykiatri 0

En boggave til Christiansborgs politikere er på vej. Jeg er stolt over at have bidraget med en tekst til den samlede bog, der er en del af bevægelsen “Værdig Psykiatri For Alle”. Der kan læses mere om projektet her

Den neurodiverse hjerne. Illustration: Helle Jørgensbye

Bogen er en kulmination af dialoger og debatter samt input på tværs til, hvordan vi i Danmark bevæger os mod en bedre hjælp til mennesker, der er ramt på sindet. Den er også med til at vise vej for, hvordan vi skaber rette forhold for, at den viden, der findes, kan praktiseres anstændigt. Den er et resultat af en åben demokratisk proces, hvor alle kunne bidrage, uanset ståsted.

“Bogen indeholder indlæg i form af digte, prosa og taler, foruden illustrationer, som fortæller om erfaringer, smerte, glæde, håb og visioner. Med alle disse indspark vil vi gøre politikerne opmærksomme på, hvor stærkt underprioriteret psykiatrien er, og at der nu er brug for politisk handling. Psykisk sygdom er Danmarks dyreste folkesygdom og til trods herfor har man ikke prioriteret området.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *