Foredrag i København

Foredrag i København

marts 11, 2020 Uncategorized 0

“Autisme+ og den gode autistiske barndom” v. Helle Jørgensbye, PhD

Jeg holder foredrag om den autistiske barndom. Det foregår i København Landsforeningen Autisme kreds KBH/FRB Torsdag d. 2. april 2020 kl. 18:00 til 20:00

Når vi taler om børn og autisme, falder talen alt for ofte på hvad man skal gøre når det er gået galt. Imidlertid ville det være bedre at se på hvad man kan gøre før det går galt. Altså den gode autistiske barndom. 

En tryg barndom giver et godt fundament for lyst til læring, og et godt fundament for voksenlivet. Med udgangspunkt i Helles egen særdeles trygge barndom, diskuterer hun den gode autistiske barndom. Herunder inddrages erfaringer fra mange års aktiv deltagelse i forskellige autistiske netværk, samt den nyeste forskning i autisme. 

Vi kommer også lidt ind på alle de andre “ting” der tit følger med autismen såsom ADHD. Hvis der er ønske om det taler vi også lidt om PDA (Patological Demand Avoidance eller Ekstrem Kravsafvisning). 

Helle er selv autist+ og mor til 4. Autisme+ dækker over en autisme diagnose med tillægsdiagnoser. I Helles tilfælde er det autisme med en PDA profil, ADD/ADHD, tourettes syndrom og talblindhed.

Link til arrangementet her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *