Aarhus kommune vil lukke munden på autister!

Aarhus kommune vil lukke munden på autister!

januar 30, 2020 Uncategorized 0

På et nyligt facebookopslag skriver Aarhus kommune på deres officielle Facebookside at de vil slette alle opslag hvor folk nævner DERES EGEN AUTISMEDIAGNOSE. Altså ikke noget med at “afsløre” andres diagnoser men være stolt af sin egen identitet!!!!

Jeg er dybt chokeret? Er det Danmark anno 2020 at en kommune prøver på at censurere autistiske mennesker????

Det er fremkommet i forbindelse med et opslag på deres side hvor kommunen hylder en ABA behandler med en pris. Det er der flere autister der protesterer imod (selvfølgelig). Dernæst prøver kommunen at udøve censur.

PS. Jeg plejer ikke at bruge mere end et udråbstegn af gangen, men dette er alvorligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *