Infokort til nødsituationer

Infokort til nødsituationer

januar 3, 2020 Autisme Uncategorized 0

Hjælpekort eller infokort til autister der mister evnen til at kommunikere når de bliver stressede.

Det er noget der er yderst almindeligt når en autistisk person bliver stresset, at evnen til at kommunikere mundtligt bliver mindre eller forsvinder. Disse hjælpekort eller infokort er lavet til at have i lommen eller pungen og kan så vises hvis man havner i en situation hvor sproget svigter.

Der er masser af eksempler på kort med engelsk tekst (søg på: infocard autism), men jeg syntes at der manglede nogle på dansk. Jeg har lavet en første version der kan downloades som en pdf fil. Man kan så klippe det ud og folde det, eventuelt laminere det. Der er to versioner et med: Jeg er autist, og et med: Jeg har autisme. En pdf fil kan downloades her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *