Greta Thunberg – årets person

Greta Thunberg – årets person

december 11, 2019 Uncategorized 0

Greta Thunberg er blevet udnævnt til årets person af Time Magazine. Man kan vist roligt kalde Greta en helt utrolig positiv eksponent for asperger. Det nævnes igen og igen hvordan asperger bidrager til at hun ikke interesserer sig for druk og fester men er i stand til at sætte sig ind i komplicerede ting og holde fast i sine meninger.

She dislikes crowds; ignores small talk; and speaks in direct, uncomplicated sentences. She cannot be flattered or distracted. She is not impressed by other people’s celebrity, nor does she seem to have interest in her own growing fame. But these very qualities have helped make her a global sensation. Where others smile to cut the tension, Thunberg is withering. Where others speak the language of hope, Thunberg repeats the unassailable science: Oceans will rise. Cities will flood. Millions of people will suffer.

Time Magazine

Time Magazine artiklen kan findes her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *