Høringsfase til den Europæiske handicap-strategi

Høringsfase til den Europæiske handicap-strategi

oktober 28, 2019 Uncategorized 0

Netop nu, og frem til 19 november kan du afgive høringssvar til den Europæiske handicap-strategi. Det er muligt for alle EU borgere at afgive høringssvar (sådan er EU reglerne) og du kan gøre det lige her

Skemaet er på engelsk men så vidt jeg kan se kan man svare på dansk. Der er en masse generelle spørgsmål om dit kendskab til EU handicapregler og din opfattelse af hvordan de implementeres i dit land. Der er også et felt til at skrive din mening hvor man for eksempel kan kommentere på den danske regerings udmøntning af autisters ret til skolegang, kommunens håndtering af skolevægring, skoler og kommuners trusler om tvangsfjernelse af autistiske børn og lignende.

Jeg vil helt sikkert anbefale alle at bruge deres demokratiske ret til at svare på spørgeskemaet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *