Autisme konference

Autisme konference

oktober 21, 2019 Uncategorized 0

Så er online konferencen “Autism Explained” overståeet, en ugelang begivenhed i oktober. Jeg har set med hele ugen (ca. 3 timer om dagen, det er sandelig også en slags arbejde) og fik en masse nye indput.

Der var en masse interessante talere jeg havde set frem til, samt nogle overraskelser. Jeg kunne tage en masse med fra næsten samtlige foredrag, selv om nogle naturligvis var mere relevante end andre. Især havde jeg set frem til at høre Chris Bonello, Temple Granding og en fyr der hedder Tim Chan. Tim er nonverbal og kommunikerer viv en talemaskine. Det var super inspirerende at høre om hvordan hans familie håndterede problemerne i hans barndom. Han har sin egen Ted-Talk: her

Nu skal jeg lige absorbere det hele. Men jeg har da fået en idé eller to til nogle nye projekter 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *