Forsøgskaninen

Forsøgskaninen

september 27, 2019 Autisme Forskning 0

Forsøgskaninen er mig 🙂 For nylig blev jeg interviewet til et PhD forskningsprojekt der handler om autistiske kvinder.

Det var næsten en times (SKYPE) snak med forskeren der som en del af sin PhD er ved at undersøge autistiske kvinders livsoplevelser. Det er ikke et dansk projekt, så det hele foregik på engelsk.

Hele projektet har en meget humanistisk vinkel (altså som fag, i modsætning til f.eks. genforskning). Det var et semistruktureret interview, hvilket vil sige at hun havde en retning med spørgsmålene men der var meget rum til at jeg kunne besvare og snakke om det jeg synes var væsentligt.

Vi snakkede selvfølgelig også om vigtigheden af en god barndom og den resiliens det kan give senere i livet. Jeg er glad for at jeg lige fik sneget mit yndlingsemne ind her! Det var super spændende og jeg glæder mig virkelig til at læse forskningsartiklen når den bliver færdig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *