scientists’ warning

scientists’ warning

september 13, 2019 Autisme 0

Jeg er en del af den professionelle bevægelse der hedder “scientists’ warning”. I al sin enkelhed går det ud på at vise at en meget stor del af verdens videnskabsfolk tager klimakrise og biodiversitetskrisen alvorligt og at der skal handles på de professionelle anbefalinger.

Nøjagtigt som jeg mener at der burde handles på autisme/ADHD området hvor der er masser af profesionelle anbefalinger som ikke nødvendigvis følges. Derfor er jeg naturligvis også en støtte til #enmillionstemmer.

World Scientists’ Warning of a Climate Emergency

Scientists have a moral obligation to clearly warn humanity of any great existential threat and ‘tell it like it is.’ Based on this obligation and the data presented below, we herein proclaim, with more than 10,000 scientist signatories from around the world, a clear and unequivocal declaration that a climate emergency exists on planet Earth.

Artiklen i fuld længde bliver snart publiceret i Bioscience Magazine 9/6/2019

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *